menu

Bezienswaardigheden in Nha Trang

Uiteraard heeft Nha Trang een aantal tempels en gebouwen die bezichtigd kunnen worden, maar Nha Trang is vooral ideaal voor strandliefhebbers (als het niet regent). Het strand is kilometers lang, er staan palmbomen en overal zijn restaurantjes waar je een ruime keuze hebt aan vis en schaaldieren. Leuk is dat langs het strand een kilometers lang pad loopt. Overal kan je tours boeken voor boottochten langs tropische eilandjes en snorkeltochten.

bezienswaardigheden nha trang

De Cham torens van Po Nagar
De Po Nagar Cham-torens zijn de belangrijkste monumenten van Nha Trang. Oorspronkelijk bestonden er 8 torens doch vandaag de dag tref je nog 4 torens aan. De toegang is gratis.

De Long Son pagode
Oude pagode tegen de top van een heuvel gebouwd.Bovenaan tref je een witte boeddha aan. Bezoeken? Eerst dan maar de 152 trappen omhoog stappen.

De villa’s van Bao Dai (Cau Da villa’s)
Dit is een villacomplex met enkele tropische planten. De tuin leidt tot aan de zee. 5 villa’s waaronder enkele waarin je een hotelovernachting kan boeken. De keizer zelf heeft hier nooit gewoond. Stap ook eens naar het lagergelegen strandje.

Kaap Hon Chong
Ligt op ongeveer 4 km van het centrum. Vanop de zware granieten rotsblokken, heb je zicht op de wild opspattende golven, een eindeloos blauwe zee, en in het noorden, de ronding van een schitterend strand met daarachter een rij bergtoppen. Erg romantisch is het niet doordat er teveel volk is.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen