menu

Bezienswaardigheden Hua Hin

Ten zuiden van Bangkok ligt Hua Hin, een district dat veel faam geniet door zijn mooie stranden en aangename klimaat. De kustlijn van 5km trekt veel toeristen aan, maar ook de Thaise bevolking brengt hier de vakanties door.,

Wie van een actieve vakantie houdt, zal hier zeker genoeg te doen hebben. Duiken, golf, paardrijden, snorkelen, kite-boarden; het is slechts een greep uit het aanbod dat Hua Hin te bieden heeft. Maar ook wie het liever wat kalmer aan doet, is hier op de goede plaats: de parelwitte stranden nodigen uit tot zonnebaden en ongestoord tot rust komen.

Naast het strand heeft Hua Hin ook enkele bezienswaardigheden die men kan bezichtigen. Een voorbeeld hiervan is het treinstation van Hua Hin: het is één van de oudste en tevens één van de mooiste van Thailand. Het is geconstrueerd volgens de Thaise architectuur, en vooral de Royal Waiting Room, speciaal gebouwd in het begin van de 20e eeuw voor de verwelkoming van de Thaise koning Rama VI, is zeker een bezoekje waard.

Hua Hin Klai Kangwon Palace dateert uit 1927. De bouwstijl vertoont Spaanse elementen, waardoor het gebouw er eerder Europees dan Thais uitziet. Dit koninklijke buitenverblijf heeft een prachtige tuin met vele soorten planten, en er is ook een schelpenmuseum.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen