menu

Bezienswaardigheden en uitstappen in de omgeving Ho Chi Minh

Boek een dagtrip voor enkele dollars naar de Cao Dai Tempel in Tay Ninh en de Ben Duoc tunnels in Cu Chi. Vervoer is per "luxe" airconditioned bus en zo moet je je weinig aantrekken van organisatie en zo. Vertrek van de bus rond 8.30 uur en je bent om ongeveer 17.30 uur terug in Ho Chi Minh City.

Cao Dai Tempel in Tay Ninh

Cao Dai is de "ideale" godsdienst door samenvoeging van het goede van verschillende godsdiensten uit de wereld (nl. het boeddhisme, het confucianisme, het taoïsme, het christendom en de islam). Om 12 uur maak je een ceremonie mee in een bombastische tempel die lijkt op een kasteel uit de Efteling. In principe zijn foto's nemen verboden. Je kan vanop een balkon het hele gebeuren waarnemen en de toegangsprijs is gratis. Loop nadien ook eens in de tuinen en de aanpalende woongelegenheden.

Ben Duoc Tunnels in Cu Chi

Het ondergrondse tunnelnetwerk van waaruit de guerrilla werkte tijdens de Vietnamoorlog. Je ziet een film, de vallen die de Vietcong gebruikte, je kan schieten met verschillende wapens (tegen meerprijs en voor zover je dit zou willen !!!)) en je kan een stukje door de (speciaal voor toeristen groter gemaakte) tunnels kruipen. Ter plaatse dien je nog te betalen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen