menu

Bezienswaardigheden Cha Am

Cha Am trekt vooral toeristen aan die willen genieten van een zorgeloze strandvakantie. Het dagelijkse leven in Cha Am is dan ook gekoppeld aan de zee en alles wat deze te bieden heeft.,

Veel restaurants serveren visgerechten en in de haven wordt verse vis verkocht. De meeste restaurants en bars zijn op wandelafstand van het strand; er wordt zowel westers als Thais voedsel opgediend.

De kustlijn van Cha Am bestaat uit prachtige witte stranden en een helderblauwe zee. Het weer is het hele jaar door zeer warm, met temperaturen die amper onder 25°C zakken.

Cha Am heeft enkele toeristische bezienswaardigheden te bieden die afwisseling brengen voor de dagen die men op het strand doorbrengt. Eén daarvan is Mrigadayavan Palace: dit zomerpaleis dateert uit 1924 en gebouwd is in Thai-Victoriaanse stijl. Het complex bestaat uit 16 gebouwen van teak-hout die verbonden worden door verhoogde gangpaden.

In de buurt van Cha Am vindt men ook enkele nationale parken. Op 55km van Cha Am ligt het Kaeng Krachan National Park, het grootste nationale park van Thailand. Hier kan men veel dieren in het wild zien, zoals olifanten, tijgers en exotische vogels. Wat dichter bij Cha Am, op amper 10km van de kust, bevindt zich het Khao Nang Phanthurat Park. Van hieruit heeft men een prachtig zicht op de kustlijn van Cha Am en omgeving.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen