menu

Beverly Hills

In de residentiële wijk, Beverly Hills, bevindt zich de grootste concentratie aan beroemdheden uit de film- en muziekwereld in geheel Los Angeles. Zo vestigden er zich over de jaren heen onder meer Charlton Heston, Carrie Fisher, Charlie Sheen, Sergej Rachmaninov, Ray Charles en Whitney Houston.

Beverly Hills Laan

Niet alleen kan je in dit prachtige deel van de “stad der engelen” dus meer dan waarschijnlijk een glimp opvangen van deze bekendheden, je kan er bovendien helemaal gratis genieten van het adembenemende uitzicht van de fraaie villa’ s waar ze hun intrek genomen hebben.

Wanneer je door de straten van deze woonwijk struint, waan je je dan ook in een paradijselijk oord.

Beverly Hills Villa

Het hoeft niet te verwonderen dat de ruime opbrengsten van de culturele business  toelieten stuk voor stuk parels van huizen te bouwen met een dikwijls ingenieuze architectuur en een elegante versiering. Hier werden bijgevolg al opnames gemaakt voor vele films en series, waaronder het alom bekende Beverly Hills 90210. Om dit alles in alle rust te kunnen opnemen bevinden er zich talrijke restaurants in de buurt. Daarnaast worden verschillende tours aangeboden  die je meenemen langs de mooiste plekjes. Tot slot is het zeker de moeite waard een bezoekje te brengen aan “The Academy of Motion Picture Arts and Sciences”. Hier kan je zelf auditie doen!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen