menu

Best Western Hotel Miami

Wanneer we onze vakantie afsluiten in Florida en andere oorden gaan verkennen in Zuidwest Amerika, slapen we voor onze laatste nacht in Miami in het Best Western On The Bay Inn and Marina. Slapen, huurwagen inleveren en onze vlucht nemen naar Phoenix is al wat ons nog rest in Florida, alhoewel …,

Dit hotel is gelegen vlakbij tal van restaurants en andere hotels aan Biscayne Bay, tussen Miami en Miami Beach. De kamers zijn iets kleiner dan wat we gewend zijn in Amerika, maar Miami is dan ook een wereldstad waar ieder stukje grond duur is.

Het biedt naast betalend vervoer van en naar de luchthaven en naar de haven, een gratis ontbijt aan. Er is gratis draadloos internet en parking, de kamers hebben een balkon waarvan sommigen uitkijken op de baai en er is een heerlijk en uniek restaurant vlakbij, de Shuckers Dockside Grill, met tafels en een terras die uitkijken op de baai. Voor het restaurant in de baai is er ook een aanlegsteiger. De rijkere toeristen onder ons kunnen met hun jacht dus ook aanmeren en een hapje gaan eten.

Onze ervaring
Deze Best Western was voor ons niet meer dan een overnachtingsplaats, doch is wat ons betreft ongetwijfeld een goede plaats om Miami verder te verkennen. Het unieke restaurant, de centrale ligging, de service, de mogelijkheden en de goede naam van de Best Western Keten zijn een pluspunt.

Adres
Best Western On The Bay Inn and Marina Miami Hotel
1819 79th Street Causeway
North Bay Village, Florida 33141

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen