menu

Best Western Hibiscus Motel Florida Keys

Op wandelafstand van de bekende Duval Street en andere attracties op Key West vind je dit Best Western Hotel die je de service en accommodatie geeft die je van deze keten verwacht. De supergrote kamers bieden gratis draadloos internet, kabeltelevisie en hebben Queen size bedden.,

Binnen het hotel is er een verwarmd zwembad, jacuzzi en is het geheel versierd met palmbomen. Het ontbijt is inbegrepen in je boeking en is naar Amerikaanse normen goed te noemen.

Alles op wandelafstand
De meeste toeristen uit Belgie en Nederland zullen hier waarschijnlijk zijn met hun huurwagen of hebben een binnenlandse vlucht genomen vanuit Miami tot hier. Ter plaatse heb je alvast geen wagen nodig vermits Key West slechts een paar kilometer breed is en alle bezienswaardigheden zoals het huis van Hemingway en bijhorend museum, het meest zuidelijke punt van de USA of de stranden en haven vlakbij gelegen zijn.

Onze ervaring
Hotel Best Western Hibiscus Motel is een mooi hotel en is ruim voldoende voor iemand die tijdens een rondreis een paar dagen op de Keys wil vertoeven. Ben je hier echter puur voor een strandvakantie dan zijn er zeker alternatieven in de zin van heuse resorts vlakbij de tropische stranden en op de rand van Key West.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen