menu

Benjasiri Park Bangkok

Benjasiri Park wordt vaak ook wel “Queen's Park” genoemd. De reden hiervoor is te vinden in het feit dat het domein in 1992 werd aangelegd naar aanleiding van de zestigste verjaardag van de Thaise koningin Sirikit. Sindsdien is het park een toevluchtsoord geworden voor zowel de Thaise bevolking als voor toeristen.,

Hoewel de oppervlakte van Benjasiri Park niet zeer groot is, vinden er in de zomer vaak allerlei activiteiten in open lucht plaats, zoals bijvoorbeeld basketbal en tennis. Het park is zeer populair bij de inwoners van Bangkok, die er bij goed weer allerlei inheemse sporten beoefenen. Er is ook een speeltuin aanwezig waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Men kan in Benjasiri Park vele beeldhouwwerken bezichtigen. Het park is dan ook het meest gekend voor de mooie Thaise sculpturen die over het hele domein verspreid zijn.

Het centrale punt van Benjasiri Park is het grote vijver, waarop lotusbloemen drijven en die omgeven is door vele soorten bomen en andere planten. Dit park is een ideale gelegenheid om even uit de drukte van Bangkok te ontsnappen.

Benjasiri park is gelegen naast het Emporium winkelcentrum, waardoor men na middagje shoppen tot rust kan komen en genieten van het schitterende meer en de natuur.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen