menu

Beekse Bergen

Safaripark De Beekse Bergen ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is het grootste dierenpark van België, Nederland én Luxemburg! Kijk je ogen uit en ontdek ruim 1250 dieren van meer dan 250 verschillende diersoorten. Het park is ook de thuis van een heleboel bedreigde soorten. Voorbeelden zijn de okapi, Chileense flamingo, breedlipneushorn en Afrikaanse wilde hond.

Beekse Bergen Jeep

Hoe kan je deze best bekijken? Met één van de safari’s natuurlijk. Met de wandelsafari kom je langs olifanten, pinguïns en leeuwen. Onderweg zijn er interessante voederpresentaties. De dieren krijgen eten en de rangers vertellen jou alles wat je maar wil weten. Heel erg leerrijk!

Verder kan je ook een autosafari maken. Let wel op: hier gelden bepaalde regels. De dieren niet voederen en niet uitstappen, zijn de belangrijkste. Een bussafari en bootsafari van ongeveer 30 minueten behoren ook tot de mogelijkheden. Wil je echt álle dieren van het park zien? Combineer dan de verschillende safari’s. Alle routes zitten inbegrepen in de prijs van jouw toegangsticket.

Maar er is nog meer te beleven in De Beekse Bergen. Wat dacht je van een interactieve roofvogelshow? Bekijk de buizerd, palmgier en steppearend in actie. En misschien komt er zelfs één op je hand zitten!

Beekse Bergen Speeltuin

Zin om even uit te rusten? Dat kan in het Afrikaans dorp of in het Kongorestaurant. Kinderen kunnen ondertussen heerlijk ravotten op één van de vele speeltuigen. Speelberg Kilimanjaro is het eerste dat je ziet als je het park binnengaat. Verder is er ook nog de spannende Safari Trail. Aan het Kongorestaurant staan een leuke klimtoren, grote trampoline en snelle glijbanen. Je merkt het al: een dagje Beekse Bergen wordt een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

Beekse Bergen Logo

Contact
Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Toegangsprijzen zomer (aan de kassa)
Dagkaart (vanaf 3 jaar): € 22,50 p.p.
Jaarkaart (vanaf 3 jaar): € 50,00 p.p.

Eén reactie op “Beekse Bergen”

  1. Nancy.uytdewilligen schreef:


    Kan ik een jeep huren?

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen