menu

Bedoin

bedoinDeze fietsvakantie staat volledig in het teken van de Mont Ventoux. Je kan kiezen uit 3 mogelijkheden om de Mont Ventoux te beklimmen. De moeilijkste route is deze die start vanuit Bedoin.

De minst zware route gaat via Sault en komt ook uit bij Chalet Reynard. Vandaar vallen beide routes samen. Via Sault is de klim minder steil en verken je de mooie Gorges de la Nesque. De derde route gaat via Malaucène, dat op een 15-tal kilometer van Bedoin ligt. De Col de la Madeleine doet dienst als opwarmer voor de benen.

Gedreven door Veerle in de volgwagen, duw ik mij naar boven en krijg ik af te rekenen met de krachtige noorden- tot noordwestenwind die er bij wijlen veraderlijk uit de hoek kan komen …

Ontdek alles over fietsen in de omgeving van de Mont Ventoux met een reisverhaal, bespreking van de cols, campings en waarom deze berg nu zo iedereen aantrekt …

,

  • Reisverhaal
  • Vraag en antwoord

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen