menu

Baumhotel Robin’s Nest: een hoogstaand verblijf

Baumhotel Robin´s Nest is een uiterst bijzondere verblijfsmogelijkheid in de bossen van Witzenhausen, regio Hessen. Het is als een kinderdroom die werkelijkheid wordt; het slapen in heuse boomhutten die van alle gemakken zijn voorzien. Geniet van de prachtige omgeving en de rustige, maar weerzinwekkende natuur op heerlijke hoogte. Lijkt dit jou wat en ben je geïnteresseerd? Kijk snel naar de mogelijkheden die Baumhotel Robin’s Nest jou kan aanbieden!

© Reisfanaten.be

Een met de natuur

De boomhutten van Robin’s Nest zijn een geheel met de natuur, de bomen vormen de fundering van de prachtige hutten, welke door middel van trappen met elkaar en de grond worden verbonden. Robin’s Nest heeft een drietal boomhutten voor 4 personen, een boomhut in de vorm van een kegel en een ruime paalwoning voor maar liefst 8 personen. Je hebt vanuit de accommodaties een fantastisch uitzicht over de wijde omgeving. Geniet van de wind door de bomen, de dierlijke geluiden en natuurlijk de opkomst van de zon die iedere dag opnieuw het bos verlicht en het dierenrijk doet ontwaken.

Ultieme beleving

Wanneer je een echte natuurliefhebber bent of graag een bijzondere accommodatie treft om de vakantie in door te brengen, dan ben je bij Robin’s Nest zeker aan het juiste adres. Het is een unieke ervaring voor zowel jong als oud. Ga genieten met het hele gezin en kies voor een overnachting in een van de boomhutten, welke van alle gemakken voorzien zijn. De wijde bossen van Witzenhausen zijn bij uitstek de plek om tot rust te komen en te genieten van de ongerepte natuur. Ontwaak in de morgen met het getjilp van de vogels en trek er op uit te voet of bijvoorbeeld op de fiets. Honden zijn toegestaan, dus ook de trouwe viervoeter kan zich uitleven in deze vrije omgeving.

Boomhut schommel

© Reisfanaten.be

De inrichting

De boomhutten zijn op een zo milieuvriendelijke manier ingericht met meubels gemaakt van hout en hebben stuk voor stuk een warme sfeer welke wordt gecreëerd door de juiste accessoires en het gebruik van biologische materialen. Iedere accommodatie beschikt over een een eigen thema. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van het biologische toilet, is er elektriciteit en water beschikbaar en zorgt de kachel er voor dat de boomhut behaaglijk warm is tijdens de koudere dagen. In de boomhutten is geen badkamer aanwezig, de douche is op 150 meter loopafstand gelegen en vanaf ’s ochtends tot s’avonds toegankelijk. Verder beschikken de 3 boomhutten over 4 slaapplaatsen en de paalwoning heeft zelfs 8 bedden tot zijn beschikking.

De faciliteiten

Robin’s Nest Baumhotel beschikt over een Waldbar waar zowel in de middag als avond de lekkerste gerechten zelf bereid kunnen worden. Hier worden ook diverse biologische dranken, maar ook bier en wijn geserveerd. Voor het ontbijt wordt een buffet gereed gemaakt met dagelijkse verse producten die zowel ter plaatse als in de hut kunnen worden genuttigd.

Praktisch

Baumhausherberge “Robins Nest”
Berlepsch1
37218 Witzenhausen
Tel.: 05542-6198658
brieftaube@robins-nest.de
www.robins-nest.de

Ontdek meer

Onze vakantie in Hessen
Onze hotels in Hessen
Onze uitstappen in Hessen

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen