menu

Barcelonnette

barcelonetteNa een geslaagde fietsvakantie naar Alpe d’Huez stond  toen al vast dat we het jaar erop een nieuwe fietsvakantie gingen plannen. Na wat opzoekingswerk was al vrij vlug beslist om naar Barcelonnette te gaan.

Een plaatsje dat bij het brede publiek niet dezelfde uitstraling heeft als bijvoorbeeld Alpe d’Huez, maar dat wat betreft klimmogelijkheden niet moet onderdoen. Een jaar fietservaring rijker, fiets ik aan een gezapig tempo col op en af. Het lukt me al beter om de polsslag onder controle te houden en de vochtbalans op peil te houden, maar toch blijven het dagen van hard labeur. Col de la Bonette, Col de Vars en Col de l’Arche zijn enkele van de cols die ik na deze vakantie kan toevoegen aan mijn persoonlijke palmares.

In de hierna volgende dagverslagen leren jullie de verschillende beklimmingen kennen met profielen, nuttige tips en het zweet dat het mij gekost heeft om boven te geraken en u te wachten staat.

,

  • Reisverhaal
  • Vraag en antwoord

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen