menu

Atlantis The Palm en Aquaventure

Atlantis The Palm is één van de meest indrukwekkende resorts in Dubai. Op zoek naar een luxueus verblijf waar het totaalplaatje klopt? Fan van een enorm uitgebreide keuze aan faciliteiten en een superservice? Dan is een verblijf in Atlantis The Palm een aanrader!

Atlantis The Palm

Naast de prachtige kamers zorgt het uitgebreide aanbod aan activiteiten voor een onvergetelijk verblijf. Ga romantisch dineren in één van de geweldige restaurants of laat je verwennen in de Spa. Wat dacht je van een aromatherapie of massage? Ook een bezoekje aan de nachtclub of een helikoptervlucht behoren tot de mogelijkheden. Maar vooral het Marine en Waterpark is een echte aanrader!

Atlantis The Palm kamer

Marine en Waterpark
Het Marine en Waterpark omvat verschillende activiteiten. Zo kan je een bezoekje brengen aan het Sea Lion Point of zwemmen met dolfijnen in Dolphin Bay. Altijd al eens Scuba Diving willen proberen? Zowel jongeren als volwassenen kunnen hier cursussen volgen. De Ambassador Lagoon bevat een indrukwekkende 11,5 miljoen water. Glij hier langs haaien, roggen en vele andere exotische vissen! Gidsen leiden je graag rond in het Lost Chambers Aquarium. Hier vind je maar liefst 65 000 zeedieren terug. Je kan er de vissen voederen of genieten van een interactief aquatheater: elke dag om 10u30 en 15u30.

Atlantis The Palm en Aquaventure

Aquaventure Park
De topattractie van dit Marine en Waterpark is Aquaventure Waterpark. Dit staat garant voor maar liefst 17 hectaren waterplezier voor alle leeftijden! The Tower of Neptune en Tower of Poseidon hebben elk hun eigen specifieke glijbanen. In de eerste kan je dankzij een doorzichtige buis tussen de haaien glijden! In de Tower of Poseidon vind je de Aquaconda: dit is de grootste glijbaan ter wereld. De buis is 9,2 meter breed en 210 meter lang. Voel de adrenaline door jouw lijf gieren als je tegen 35 kilometer per uur naar beneden raast! Kinderen kunnen zich vermaken op een speciaal ingerichte speelplaats. Even bekomen van alle actie? Dat kan op een 700 meter lang privéstrand: Aquaventure Beach.

Atlantis The Palm en Aquaventure ingang

 

P.S. We hebben zelf niet verbleven in dit hotel maar wel in het daarnaast gelegen Sofitel Dubai Palm. Ook een absolute aanrader!

Ontdek hier alles over onze citytrip naar het indrukwekkende Dubai
Lees ons reisverhaal
Onze hotelkeuze
Shoppen in Dubai
Topbezienswaardigheden in Dubai

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen