menu

Artis dierentuin – Amsterdam

Artis is de oudste en meest bekende dierentuin van Nederland. Meer dan 900 verschillende diersoorten lopen, vliegen en zwemmen er rond, waaronder giraffes, pinguïns, exotische vogels… Er is zelfs een reuzenmiereneter, die nergens anders in Europa te zien is.,

U kunt natuurlijk lekker zelf rondlopen en alle bijzondere planten en dieren ontdekken, maar er is ook de mogelijkheid om georganiseerd wat te doen in de dierentuin.

Artis heeft een groot aanbod van activiteiten voor jong en oud. Zo kunt u deelnemen aan verschillende gratis speurtochten, schilderen en beeldhouwen tussen de dieren of knuffelen met kleine dieren tijdens de speciale Artis knuffelsessies.

Voor hen die willen leren is er ook genoeg te beleven in Artis: er worden cursussen sterrenkunde aangeboden, en lezingen gehouden in het uitgebreide planetarium van de dierentuin.Het open karakter van de dierentuin en haar verzorgers trok de afgelopen jaren al miljoenen bezoekers.

Wilt u niet wachten in de rij om een kaartje te kopen? Dat kan. Op de website van Artis kunt u van tevoren kaartjes bestellen en uitprinten, zodat u bij aankomst daar niet in de rij hoeft te staan en nog langer kunt genieten van een heerlijke dag dierentuin.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Amsterdam? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen