menu

Arnoma Hotel Bangkok

Arnoma Hotel is zeer centraal gelegen vlakbij Petchaburi Road en Sukhumvit Road. Het hotel wordt omringd door allerlei grote winkelcentra, zoals Central World Plaza en Big C. Het ligt op wandelafstand van een skytrain- en metrostation.,

Kamers
Het hotel heeft 369 kamers die elk een prachtig uitzicht over de stad bieden. Verdiepingen 5 tot en met 17 zijn voorbehouden aan toeristen, verdiepingen 18 tot en met 22 zijn business class. De kamers hebben een private badkamer met douche of bad. Op de kamers is er onder andere een televisietoestel en een kluis aanwezig. In business class heeft men ook een internetverbinding op de kamer.

Faciliteiten
Er is een zwembad, alsook een kinderzwembad. Andere faciliteiten zijn bijvoorbeeld een jacuzzi, een sauna en een fitness center. Men kan er ook activiteiten als yoga en aerobics beoefenen. Tours en excursies kan men in het hotel boeken.

Restaurants
Men kan kiezen uit verschillende restaurants en bars. Trattoria Felice is een Europees restaurant met de nadruk met Italiaanse gerechten en desserts. The Good Earth is een Chinees restaurant met Cantonese specialiteiten. In The Buttercup kan men terecht voor ontbijt en men serveert er 's middags en 's avonds Aziatische en westerse gerechten. Voor cocktails en snacks kan men terecht in de Camelot Wine Pub.

Onze ervaringen als reisfanaten
Ideaal als je op het einde van je vakantie nog wilt winkelen. Heel veel winkelcentra liggen in de buurt en ook de skytrain is op wandelafstand. Je zit hier werkelijk in het hart van Bangkok en ook 's avonds is hier heel wat te beleven. Al bij al waren we wat ontgoocheld in de kamers, die een wat verouderde indruk gaven. Ook het zwembad was niet volgens de status van dit hotel. Bij een volgend bezoek aan Bangkok zouden we een ander hotel nemen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen