menu

Arnhem

Arnhem is sinds jaar en dag een inspirerende stad. Het is dan ook de plaats waar veel studenten, kunstenaars, en andere levensgenieters heentrekken om zich thuis te voelen. Hoewel de stad maar twintig kilometer van Nijmegen af ligt, en vaak in één adem met Nijmegen genoemd wordt, verschillen de steden enorm van elkaar.,

Welke stad leuker is, is moeilijk te zeggen, maar Arnhem heeft als hoofdstad van de provincie toch net wat meer allure. Kenmerkend voor de stad en heel speciaal voor in Nederland, is het heuvelachtige landschap dat onder de stad ligt.

In tegenstelling tot sommige andere Gelderse steden, is hier in Arnhem niet ‘tegenin’ gebouwd, maar lopen lange straten met statige herenhuizen en prachtige tuinen omhoog en omlaag en weer terug, wat het voor mensen met veel fantasie zelfs een beetje op het Amerikaanse San Francisco doet lijken.

Ook uitgaan in Arnhem is veelzijdig: rustig loungen bij een sushibar, gezellig dineren bij kaarslicht in een boerenbistro, of op stand eten in een sterrenrestaurant: u vindt het allemaal in deze stad. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om te ontspannen in verschillende wellnesscenters.

De natuur aan de rand van de stad is ook zeker het bezoeken waard. Zo is er een plekje waar u kunt picknicken naast een ruisende waterval, uiterst romantisch!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen