menu

Aquafun van Sunparks

Sunparks ken je ongetwijfeld. Misschien ben je er zelf echter nog niet geweest? Sunparks is een vakantiepark met gezellige woningen verspreid tussen het groen. In het park kan je aan tal van activiteiten deelnemen. Je hoeft je hier dus nooit te vervelen. Één van de toppers is het waterpark Aquafun. Het voordeel is dat je dit leuke waterpark ook kan bezoeken als je niet in Sunparks verblijft. Iedereen kan er dus van genieten.

Aquafun biedt een overdekt subtropisch paradijs voor alle waterratten! Jong en oud kunnen hier een hele dag plonsen in het verfrissende water. Er zijn kleine plonsbadjes voor de allerjongsten, er zijn verscheidene glijbanen, er is een golvenzwembad, een echte draaikolk waar je met de stroom meespoelt en je kan zelfs genieten in een heus buitenzwembad! Ook jacuzzi’s zijn beschikbaar, voor als je het even wat rustiger wil. Je kan in dit paradijs ook drankjes kopen en even uitrusten aan een tafeltje. Maar het grootste deel van de dag zal je ongetwijfeld in het water te vinden zijn!

Contactgegevens:
Rue de la Grotte 12
6690 Vielsalm
080/21.57.76
www.nagerasunparks.be/ardenne/  

Openingsuren:
Dagelijks geopend van 10u tot 18u, uitgezonderd: periode van 3/3 t.e.m. 25/3 + eerste weken van december
Tijdens de Belgische schoolvakanties: open van 10u tot 20u

Tarieven:
Volwassenen: 12€
Kinderen van 0 tot 2 jaar: gratis
Kinderen van 3 tot 12 jaar: 8€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen