menu

Aquacentre ‘Les lacs de l’eau d’heure’

In Froidchapelle, gelegen in Henegouwen, kan een je een dagje heerlijk gaan zwemmen in het aquacenter ‘les lacs de l’eau d’heure’. Hier vind je veel meer dan uitsluitend een zwembad. Er is zowel een ontspanningszwembad als een zwembad voor watersporten zoals aquagym, baantjes zwemmen, waterpolo,… Daarnaast vind je er ook meerdere glijbanen, springplanken en bubbelbaden. Deze zorgen ervoor dat je een hele dag waterplezier kan beleven.

Verder kan je in ditzelfde centrum ook even squashen of tennissen. En natuurlijk kan je na al dat sporten ook even zalig ontspannen in de sauna, de jacuzzi of de hammam. Iets lekker eten kan nadien ook in het gezellige restaurant. Bij mooi weer is er groot terras op een grasveld, waar de kinderen ook heerlijk kunnen ravotten. In het aquacenter beleeft de hele familie ongetwijfeld een onvergetelijke dag!

Contactgegevens:
Rue du Bois du Four 1
6440 Froidchapelle
071/63.10.63
www.vert-marine.com

Openingsuren:
Elk weekend van het jaar + tijdens de Belgische schoolvakanties: 10u30 – 18u30
Gesloten van 12/3 tot 26/3 en ook op 1/1, 25/12 en 31/12
In juli en augustus: elke dag open van 10u30 tot 19u30

Tarieven:
Volwassenen: 7,50€
Kinderen (8-16jaar): 6€
Groepen: 4€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen