menu

Amsterdamse Bos

Tussen alle flats, grachtenpanden en smalle straatjes is het Amsterdamse bos het groene hart van de stad. Een totaal contrast met de rest van de stad vormend, is het bos een rustplaats voor veel Amsterdammers, een plek om even te genieten van rust, stilte en frisse lucht.,

Met uitgestrekte grasvelden is er genoeg plaats om lekker te luieren, met de hele familie of juist uw geliefde te picknicken of een boek te lezen in de zon.

Voor de kinderen is er voldoende ruimte om een spelletje voetbal te doen of met de frisbee te gooien. Daarnaast is er een speeltuin en een kinderboerderij, en voor de meer actieve bezoeker bestaat de mogelijkheid om een kano- of fietstocht te maken.

Op verschillende plassen en watergangen die het bos rijk is kan er ook een ritje gemaakt worden met de waterfiets, die net zoals de kano’s ter plaatse te huur zijn. Voor hen die liever op het droge blijven zijn er talloze hardloop- en wandelroutes.

Door deze diversiteit aan activiteiten en het feit dat het bos een fris groen plekje is, midden in een drukke stad, valt het Amsterdamse bos te vergelijken met central park  in New York .

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Amsterdam? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen