menu

Alpe d’Huez 2

alpe d'huezWe kozen dit jaar opnieuw voor l’Alpe d’Huez omdat de berg ons toch blijft aanspreken en omdat we na het lezen van enkele magazines vaststelden dat er nog heel wat colletjes in de omgeving liggen die de moeite waard zijn om te ontdekken.

Deze fietsvakantie heb ik superbenen en de zon zorgt voor een opperbest humeur en geeft me de nodige motivatie om telkens opnieuw die lijdensweg aan te gaan. Er staan een aantal rondritten op het programma. Mijn wielervrienden brengen een “mini” – Marmotte tot een goed eind. Zelf geniet ik meer van rondritten rond of op het Lac du Chambon – Mizoën – Col de sarenne – l’Alpe d’Huez – Bourg d’Oisans – Vaujany – Col d’Ornon – Col de la Morte – Bourg d’Oisons.

Bij zo’n rondritten is het belangrijk je grenzen te kennen, want eenmaal de eerste col over is er vaak geen terugkomen meer aan. Bovendien kan een namiddag aan het zwembad van onze camping ook wonderen doen voor de benen.

Ontdek het hele verhaal, de praktische kant en start net zoals ons met ambitie aan een echte fietsvakantie in de bergen. Want mits wat training is ook voor u een beklimming van Alpe d’Huez haalbaar.

,

  • Reisverhaal
  • Vraag en antwoord

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen