menu

5 zomerse tips om aan te schaffen

In de zomer verandert het leven van veel mensen. Je bent bijvoorbeeld veel vaker in de tuin te vinden en je trekt er uiteraard ook vaker op uit. Zodra het kwik stijgt en we weer kunnen genieten van zomerse temperaturen zijn er natuurlijk ook verschillende producten die je juist dan ontzettend goed kan gebruiken. Daarom hebben we een top vijf gemaakt van producten die juist als het wat warmer wordt erg handig zijn. Bij uitstek geschikt voor een cadeautje zoals bijvoorbeeld Vaderdag!

© Pexels.com

Gepersonaliseerd barbecueset
De zomer maakt de barbecue geest in de meeste mannen los. Met een gepersonaliseerd barbecueset maak je eigenlijk iedere man wel blij. Het is ene metalen koffer waarin je alle instrumenten vindt die je nodig hebt voor een barbecue. De roestvrijstalen koffer bevat een barbecue vork, een tang en natuurlijk een bakspatel. Ook deze instrumenten zijn gemaakt van roestvrijstaal. Op de koffer zelf is een naamplaatje aanwezig waar je een naam in kunt laten zetten. Een prachtig gepersonaliseerd cadeau!

LED-drankkoeler
Bij warme temperaturen hoort natuurlijk een ijskoud drankje. Een LED-drankkoeler is echter niet alleen maar functioneel doordat het de drank koud maakt en houdt, het ziet er ook nog eens prachtig uit dankzij de negen blauwkleurige LED-lampjes aan de binnenkant. Daardoor geef je de avond net wat meer cachet en smaakt je koude drankje in de zomer nóg lekkerder. Deze drankkoeler is uiteraard geschikt voor alle soorten drankjes.

Barbecue grillzwaard
Een barbecue grillzwaard is allereerst natuurlijk ontzettend leuk om cadeau te doen. Daarnaast maakt het iedere barbecue net iets leukers. Het is trouwens ook nog eens erg functioneel. Door de lengte van het zwaard hoef je niet met je handen in de buurt van het vuur te komen en kun je jouw gespietste vlees aan alle kanten bruin bakken! Het barbecue grillzwaard heeft een handig handvat is maar liefst 49 centimeter lang. Als extraatje ontvang je er ook nog eens een bijpassend masker bij.

Opblaasbare bieremmer
Bij warme temperaturen hoort natuurlijk altijd een koud biertje. Zeker als je gaat barbecueën of vrienden op bezoek krijgt. Maar hoe houd je al dat bier koud als het buiten zo warm is en de koelkast vol staat. Een opblaasbare bieremmer is dé oplossing om je bier ijskoud te houden. Met een inhoud van maar liefst 10 liter kun je de emmer vullen met ijs(water) en natuurlijk een hoop biertjes. De opblaasbare emmer in de vorm van een bierglas is ook erg geschikt om cadeau te teven.

Outdoor lamp
Als je tijdens een zwoele zomeravond buiten zit, is het laat voordat je het weet. Als het donker wordt kom teen outdoor lamp dan ook goed van pas. Je kunt zo’n lamp ook goed gebruiken op de camping of als je in het donker een nachtwandeling ga maken. De lamp heeft in totaal vier verschillende standen. Je kunt de outdoor lamp dragen, maar ook neerzetten of zelfs ophangen. Een ideaal cadeau voor mensen die veel buiten zijn of graag kamperen.

TIp: het is weldra vaderdag; Dus originele vaderdag cadeaus te over zouden we zeggen!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen