menu

5 leuke reisgadgets voor in je reiskoffer

Hoe leuk is het om op reis te gaan, nieuwe delen van de wereld te ontdekken. Lekker pizza, pasta en ijs eten in Italië, Genieten van de zon in Spanje of Portugal. Rondtrekken in de bergen van Oostenrijk of lekker rondreizen door de Verenigde Staten, Canada maar ook Thailand, Maleisië of Zuid-Afrika. Hoe handig is het dan om tijdens jouw reis gebruik te kunnen maken van de meest fantastische gadgets. Van die gadgets die jouw reis in alle opzichten gemakkelijker kunnen maken. We hebben de 10 handige reis gadgets voor jou op een rij gezet. Zo kun jij je al even in die vakantiesfeer wanen!

© Coolgift.com

De digitale bagageweegschaal
De digitale bagageweegschaal is een absolute musthave in het rijtje reisgadgets. Je wilt immers niet ermee geconfronteerd worden op het vliegveld dat je te veel bagage in je koffer hebt gestopt. Dit betekent namelijk fors bijbetalen. Geld dat je beter kan bewaren om uit te geven op de plaats van bestemming.

De Bucket List Poster
De Bucket List Poster is er ook zo eentje die je graag wil hebben. Hang hem op in je kamer of waar dan ook en eenmaal je Bucket List op de poster geschreven is het alleen nog maar een kwestie van afstrepen en eventueel bucket list spots bijplaatsen!

Eentje die perfect samen gaat met de bucket list poster is een scratch de world map. Je kent ze wel zo’n kaart die ineens inkleurt als je het land wat je bezocht hebt open krast. Leuk om je reisgeschiedenis bij te houden!

Lifestraw waterfilter
Lifestraw waterfilter is er eentje voor mee te nemen op reis. Door het rietje te gebruiken maak je overal van water, schoon drinkwater. Wel zo handig als je midden in de bergen in Oostenrijk loopt en je flesje drinkwater ineens leeg blijkt te zijn. Door de filter wat zich in het rietje bevindt, filter jij even lekker zelf je water. Puur Natuur, genieten dus!

Cgear Zandvrije strandlaken
Ook zo’n hekel aan dat zand wat altijd op je strandlaken ligt? Probeer dan het Cgear Zandvrije strandlaken. Door de kleine gaatje wrijf je hand zand zo van het laken af en kun je weer comfortabel liggen. Eveneens is het strandlaken voorzien van ringen zodat je het ook ideaal kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een picknick.

De Ninja 18-in-1 multitool
De Ninja 18-in-1 multitool, zoals het al zegt een 18-in-1 hulpje. Nooit zoeken naar een schroevendraaier, mesje, flessenopener, liniaal en nog veel meer andere hulpjes. Alleen dit hulpje in pinpasformaat meenemen en je kan onbezorgd op reis!

Verder kun je op de webshop eens oriënteren op een anti-diefstal rugzak, handwarmers, een klassieke maar o zo handige selfiestick, een wallet, maar zeker ook het o zo lekkere nekkussen wat je reis comfortabeler maakt is er te krijgen. Met al deze leuke cadeaus verloopt je reis zeker van een leien dakje. Optimaal genieten dus!

Bon voyage!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen