menu

5 ideeën voor vakantiefoto’s na de vakantie

Niet is leuker dan op vakantie te gaan en de leukste foto’s te maken. Het zijn natuurlijk prachtige herinneringen die je aan het maken bent. Deze foto’s kunnen vervolgens op verschillende manieren worden verwerkt. Je kunt de foto’s op een traditionele manier verwerken, maar ook op de meest veelzijdige manieren zoals een fotoalbum maken met eigen foto’s, een wallpaper, een kalender, … zodat je herinneringen altijd terug te zien zijn. Op welke vijf manieren kun je vakantiefoto’s verwerken en bewaren?

© Pixabay.com

Het maken van een collage

Een van de manieren is om een mooie collage te maken van de foto’s die je aan de muur kunt hangen. Je hebt dan een mooi kunstwerk aan de muur van eigengemaakte foto’s tijdens de vakantie. Het leuke aan deze manier is dat je altijd de mogelijkheid hebt om de foto’s zo te rangschikken zoals je zelf zou willen. Dit heeft als voordeel dat je een prachtige bedekking aan de muur hebt waar je ogen wel naartoe worden getrokken wanneer je er langs loopt. Je herinneringen aan de prachtige vakantie heb je hierdoor altijd paraat en daarnaast is de kale plek aan de muur ook gelijk weggewerkt.

Zelf fotolijstjes maken

Wat natuurlijk ook heel leuk is om te doen met je vakantiefoto’s is om zelf fotolijstjes te maken. Deze fotolijstjes zijn makkelijk te maken met hout en vervolgens te beschilderen. De leukste en mooiste herinneringen van je vakantie kun je hierdoor plaatsen op bijvoorbeeld een kast of op een tafeltje. Zo heb je deze herinneringen altijd dicht bij je en is het makkelijk om altijd herinnert te worden aan die ene leuke gebeurtenis van vakantie.

Een wallpaper maken

Tegenwoordig is het ook helemaal in om een fotobehang aan de muur te hebben hangen. Het mooiste van dit behang is dat de foto’s op de muur mooi worden weergegeven door het materiaal waarvan het behang is gemaakt. Daarom is het een leuk idee om je eigen fotobehang te maken met een foto of een paar foto’s die je tijdens je vakantie hebt gemaakt. Zo vul je de kamer met de mooiste herinneringen aan de vakantie en is je muur gelijk bedekt met een mooie en originele wallpaper.

© Pixabay.com

Een kalender maken

In ons drukke leven is er tal van afspraken die worden gemaakt en die moeten worden nagekomen. Deze afspraken worden vaak bijgehouden in een agenda, maar een kalender kan net zo handig zijn. Hoe leuk is het om je vakantiefoto’s te verwerken in een mooie kalender. Je kunt vaak al zelf kalenders laten maken met de foto’s naar keuze. Dit is zeker een leuke en originele optie om met je vakantiefoto’s om te gaan.

Een fotoboek maken

Vroeger hadden we standaard fotoboeken waarin foto’s werden geplakt. Nu is zelfs mogelijk een eigen fotoboek te maken en te laten printen. Op prachtige wijze worden je vakantiefoto’s dan in een boek gedrukt zodat je altijd een eigen boek hebt met de foto’s erin die je zelf hebt gemaakt tijdens je vakantie. De kwaliteit van de foto’s wordt steeds beter en het is wel heel leuk om door een zelfgemaakt boek te bladeren!

Met vakantiefoto’s is het altijd mogelijk om de herinneringen op te halen van een geweldige trip. Leg ze zeker op een originele manier vast.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen