menu

4x waarom een draagbaar koffiezetapparaat een essential is voor reisfanaten

Ben jij een echte koffieliefhebber, maar tegelijkertijd ook een fanatieke rondtrekker? Dan weet je maar al te goed dat de koffie niet in elk land even lekker is. Daarnaast zal je niet meteen een koffiebar vinden op de plaats waar je tentje is opgesteld. Gelukkig hoef jij je favoriete drank niet te missen in de natuur, want er bestaat zoiets als een draagbaar koffiezetapparaat. Compacter dan de normale versie, maar daarom is de koffie die het produceert niet minder lekker. Een essential dus als je op reis je eigen kop wil zetten. In dit artikel lees je waarom.

© Pexels.com

Makkelijk en handig 

Bevind je je midden in de wildernis, en heb je plots zin in koffie? Dan zou je normaal gezien pech hebben, maar niet wanneer je je draagbaar koffiezetapparaat mee hebt. Hiermee maak je in een mum van tijd een heerlijke kop. Het is namelijk enorm compact, dus je neemt het makkelijk mee in je rugzak of reiskoffer. Vergeet wel geen extra paar batterijen, voor als je huidig paar plat is. 

Geld besparen 

Misschien zijn er wel koffiebars of andere gelegenheden in de buurt, maar deze zijn vaak niet goedkoop. Het bedrag dat je aan koffie spendeert loopt bovendien snel op als je regelmatig nood hebt aan een kop. Door je eigen draagbare koffiezetapparaat mee te nemen, kun je hierop besparen. Dit geeft de mogelijkheid om het budget dat je opzij hebt gezet voor je reis aan andere dingen te besteden. Het enige wat je wel moet kopen zijn bijvoorbeeld illy capsules

Milieuvriendelijk 

Het gebruik van een draagbaar koffiezetapparaat is ook een milieuvriendelijke keuze. Door je eigen koffie te zetten, hoef je geen wegwerpbekers en -verpakkingen te gebruiken. Je drinkt namelijk simpelweg van de plastic beker die bij het apparaat hoort. Hierdoor verminder je de hoeveelheid afval die je produceert. 

© Pexels.com

Flexibiliteit en vrijheid

Met een draagbaar koffiezetapparaat heb je altijd toegang tot verse koffie, waar je ook bent. Of je nu in een hotelkamer verblijft, kampeert in de wildernis of een lange autorit maakt, je kunt altijd je eigen koffie zetten zonder afhankelijk te zijn van een plaatselijke koffiebar.  Daarnaast geniet je van een kop wanneer jij dat wilt. Dit kan vroeg in de ochtend zijn, of laat in de avond om de dag rustig af te sluiten. Hou er wel rekening mee dat je steeds water zal nodig hebben, en koffiepads van een merk dat jij verkiest zoals bijvoorbeeld lavazza.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen