menu

3x inspiratie voor een rondreis door het Midden-Oosten

Wil jij binnenkort graag op rondreis door het Midden-Oosten? Lees dan gauw verder. Het Midden-Oosten wordt tegenwoordig een steeds populairdere bestemming voor toeristen. Dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt hier op vele plekken terecht voor een onvergetelijke vakantie. Het kan dan ook lastig zijn om een goede bestemming uit te kiezen. Tijdens een rondreis door het Midden-Oosten kun je meerdere bestemmingen tegelijkertijd bezoeken. Hieronder vind je inspiratie voor bestemmingen tijdens een rondreis door het Midden-Oosten!

3 inspiratie voor een rondreis door het Midden-Oosten

© Pexels.com

Egypte

Een van de meest populaire bestemmingen van het Midden-Oosten is Egypte. In Egypte kun je natuurlijk bijzondere bezienswaardigheden zien zoals de piramides. Maar je kunt er ook terecht voor een rustige strandvakantie in een van de vele mooie badplaatsen. Egypte is dus zeer divers en dit maakt het land een mooie bestemming voor een rondreis. Een vakantie naar Egypte met FTI is erg makkelijk om te boeken. Egypte ligt ook op slechts een aantal uren vliegen en dit maakt het land goed bereikbaar. Zeker een goede bestemming om te onthouden voor een rondreis!

Istanbul

Als je op rondreis door het Midden-Oosten bent kan een bezoek aan de hoofdstad van Turkije niet ontbreken. Istanbul ligt zowel in Europa en het Midden-Oosten en dit maakt deze stad een erg indrukwekkende plek om te zien. Een vakantie naar Turkije met FTI is erg makkelijk en snel te boeken. De stad is erg multicultureel en dit maakt de stad erg bijzonder. Ga bijvoorbeeld naar de markt ‘Grand Bazaar’ waar je veel spullen en verschillende soorten eten kunt kopen en proeven. Op deze markt zie je uiteraard producten van verschillende culturen en krijg je een goede indruk van de cultuur van het land. Wil je een mooi uitzicht over de stad zien? Ga dan omhoog in de Galatatoren, waarvan de top op maar liefst 61 meter hoogte ligt. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de hele stad en kun je onder andere genieten van de kleurrijke lichtjes. Je merkt het, Istanbul is zeker de moeite waard om toe te voegen aan je rondreis door het Midden-Oosten.

3x inspiratie voor een rondreis door het Midden-Oosten

© Pexels.com

Dubai

De stad Dubai kan ook niet ontbreken op je rondreis door het Midden-Oosten. Dubai is erg populair onder vele toeristen en dat is niet voor niets. In de stad kun je zeer indrukwekkende bezienswaardigheden spotten, waaronder de Burj Khalifa, het palmeiland en ook het ‘Museum of the future’. Op het palmeiland kun je genieten van een dagje strand, zee en mooie uitzichten. Ook kun je in Dubai terecht voor een bezoekje aan de woestijn. Kortom, ook in Dubai is er voor iedereen wel wat te doen!

Met deze inspiratie voor een rondreis door het Midden-Oosten kun jij alvast wat bestemmingen aan je rondreis toevoegen!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen