menu

Regen Rome

Bij een citytrip naar Rome stellen we ons waarschijnlijk allemaal dezelfde taferelen voor: met de vespa door de stad rijden, zonnebrandolie in aanslag en vooral overvolle terrasjes met mensen die dorst hebben van de hitte.

Wel nu, soms kan het ook regenen in Rome, en dan dagen in een mum van tijd verkopers op die je een paraplu willen verkopen. De snelheid waarmee die zich organiseren lijkt fenomenaal en allemaal starten ze met een zelfde verkoopbedrag: 5 euro voor een kleine paraplu, 10 euro voor een grote paraplu.

Uit onze rondreizen hebben we vooral 1 ding geleerd: afbieden. Iets wat we dan ook doen, en uiteindelijk komen we uit op 3 euro voor een kleine en 5 euro voor een grote paraplu. Misschien dat het nog wel lager kan op het einde van de dag, doch laat het een tip zijn, koop je iets in Rome, dan is ook daar afbieden mogelijk.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen