menu

7 redenen waarom een rondreis in Thailand de perfecte belevenis is

In Thailand valt zoveel te beleven en te ontdekken. Een rondreis is daarom ook de ideale manier om de culturele, culinaire, historische en natuurlijke schatten van het Land van de Glimlach te ontdekken. Wij lijsten 7 belangrijke redenen op, maar weet dat er nog veel meer redenen te bedenken zijn om een rondreis door Thailand op je bucket list te zetten.

© pexels.com

1. Je maakt kennis met de vriendelijke bevolking
Maak je een rondreis door Thailand, dan kom je op tal van plekken. Je bepaalt voor het grootste gedeelte zelf hoe lang je ergens blijft en waar je precies je bezoekjes aflegt. Hierdoor is de kans groot dat je veel contact kunt maken met de inwoners van Thailand. En je zult zien dat je daar heel blij van wordt. Thailand wordt zelfs wel het land van de grote glimlach genoemd. De inwoners verwelkomen toeristen graag en maken het je graag naar de zin.
2. Je geniet van verrukkelijk Thais eten
De Thaise keuken is fantastisch, dat zul je merken tijdens je rondreis. Bestel zeker een keer geroerbakte kip met cashewnoten en noedels met pinda’s. Dit gaat je vast en zeker heel goed smaken. En het is geen probleem om continue uit eten te gaan, want de prijzen zijn ongelooflijk laag.
3. Je ontmoet ongerepte plaatsen
Ja echt, in Thailand kan het nog. Je komt op plaatsen waarvan je niet had bedacht dat ze nog bestonden op onze overbevolkte aarde. Het valt in Thailand ook nog reuze mee met het aantal toeristen. Maak je een rondreis, dan is het geen probleem om plaatsen te bezoeken waar vrijwel niemand komt. Geniet van de rust en van de ongerepte prachtige natuur.
4. Je komt ook in oog te staan met blinkend gouden tempels
Maak je een rondreis door Thailand, dan ontkom je er niet aan. Waar je ook komt, de blinkend gouden tempels stralen je tegemoet. Eigenlijk zie je ze bijna overal, maar de meest bijzondere en de tempel die je wellicht als eerste ziet is het Grand Palice van koning Bhumibol. Ben je daar toch, steek dan even de weg over, want dan ontdek je het grootste liggende beeld van Boeddha in Thailand. Je weet werkelijk niet wat je ziet, want het beeld is helemaal gemaakt van goed en alleen de voeten zijn al drie meter hoog.
5. De fantastische stranden
De stranden van Thailand maken deze reis tot een onvergetelijke belevenis. Er is enorm veel keus en voor elk wat wils. Zoek jij het liefst rust en romantiek? Er zijn tal van rustige stranden. Ga jij voor feesten en zoveel mogelijk fijne restaurantjes? Ook die strandgelegenheden vind je tijdens je rondreis door Thailand. Maar waar je je ligstoel ook uitklapt, wit strand, een blauwe zee en palmbomen zie je gegarandeerd.
6. Je ontdekt de kleurrijke onderwaterwereld
Heb je boven het water al veel gezien in Thailand? Maak dan tijdens deze reis zeker ook een duik. Bekijk nu de rijkdom die te vinden is onder water om je reis nog fantastischer te maken. Ontdek de prachtige vissen en de kleurrijke koralen. Wees niet bang voor haaien, want ze zijn helemaal ongevaarlijk. Misschien haal je zelfs je brevet. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.
7. Je slaapt op heel gevarieerde plekken
Of je het nu graag luxe of sober hebt, in Thailand kan het allemaal. Overnacht tijdens je rondreis een keer in een prachtig hotel, maar kies zeker ook eens voor een bungalow op het strand.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen