menu

Winkelen New York

Shoppen in New York begint en eindigt in Manhattan. Niet alleen de toeristen zijn op zoek naar souvenirs en koopjes maar ook de vele inwoners zelf houden van winkelen. Er zijn zoveel winkels in New York dat je op een geheel seizoen nooit alle winkels kunt bezocht hebben.

Winkelen in NY Straat

De meeste van de grote en bekende winkelcomplexen zijn gelegen op Fifth Avenue, hartje Manhattan. Ga je naar New York en staat een dagje winkelen op je programma dan kun je alvast hier starten. De kans dat je er ooit wegraakt is wel klein …zoveel om zien!

Naast de grote winkelketens zijn er ook tal van kleinere winkeltjes, zoals de vele boetieks en echte gespecialiseerde winkels, die spullen hebben die je maar zelden ergens anders kunt kopen. Het leuke aan winkelen in New York is vooral dat er voor iedereen wel iets is, van goedkoop tot duur, van eenvoudig tot excentriek.

Winkelen in NY Winkel

Uiteraard heb je niet alleen in Manhattan winkels, maar ook in Queens, The Bronx of Brooklyn kun je koopjes doen. Of het nu om elektronica, boeken of zelfs kampeergerief gaat, New York en omstreken heeft het allemaal …

Lees hier nog meer praktische info en weetjes over New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen