menu

Wet 'n Wild

Hoe kan je grote en kleine kinderen blij maken op een warme dag? Gewoon naar Wet ’n Wild gaan in Orlando! Er zijn de vele waterattracties voor kinderen maar ook tieners en volwassenen zullen zich kunnen vinden in één van de vele wildwaterbanen, zwembaden met golven of avontuurlijke glijbanen.,

Ideale ligging
Hou je zo niet van het vele glijplezier dan kun je een beetje zonnen op de rivier, die op zijn dode gemak het park doorkruist. Of je neemt een cocktail onder een parasol en geniet van de omgeving. Wet ’n Wild Orlando is het gehele jaar open en is gelegen in de populaire International Drive area waar ook ons La Quinta Inn hotel zich bevond. Via een korte rit met de wagen ben je ook vlug in SeaWorld Orlando, Walt Disney World Resort of Universal Orlando.

Enkele attracties en glijbanen die er zijn

  • De Black Hole: dynamische effecten en speciale lichteffecten zorgen voor een unieke ervaring in deze 2 persoonsglijbaan die je een waar ruimte avontuur bezorgt.
  • Brain Wash: Een glijbaan voor 2 tot 4 personen met extreme avonturen. Hou je klaar voor een wilde rit. Voor kinderen heeft het park heel wat attracties in het klein zoals een mini zwembad met golven.

Adres
Wet ’n Wild
6200 International Drive, Orlando

Tip
Bezoek je meerdere parken zoals Wet ‘n Wild, Busch Gardens, Universal Studios, Universal’s Islands of Adventure en SeaWorld Orlando dan zou je kunnen opteren voor een Flexticket.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen