menu

Vliegtickets New York

Ieder jaar trekken miljoenen mensen richting New York voor zaken of als toerist. Dankzij het internet zijn de vliegtickets tegenwoordig heel goedkoop geworden, en is een vlucht Brussel – New York – Brussel een betaalbare trip geworden voor iedere budgetreiziger.

Vliegtickets Vliegtuig

Eens geland in New York begint voor velen de vakantie en kun je op zoek gaan naar de vele transportmogelijkheden, een hotel, een huurauto of je reis verder zetten naar andere delen in Amerika. Gelukkig voor jou is de luchthaven heel logisch uitgebouwd en zijn er enorm veel bordjes die je de weg wijzen.

Over het algemeen zul je landen op de belangrijkste luchthaven van New York: John F. Kennedy Airport. Doch enkele maatschappijen vliegen ook op de 2 andere internationale luchthavens zijnde La Guardia Airport en Newark. Normaal moet je rekenen op ongeveer 45 tot 60 minuten om van de luchthaven tot hartje Manhattan te geraken. Land je op Newark of La Guardia, dan moet het lukken om in 30 a 40 minuten in de stad te geraken. Vlieg je terug, dan moet je bij alle luchthavens er zeker een dik uur op voorhand zijn.

Vliegtickets Luchthaven

Ga je vanuit België naar New York, dan ga je er rekening moeten mee houden dat je bij aankomst tal van controles moet ondergaan en dat de wachtrijen best lang kunnen zijn. Heb je een aansluitende vlucht en zie je dat je door de lange wachtrijen deze gaat missen geef dat dan even aan bij de vele personen die controle uitoefenen. Amerikanen zijn over het algemeen zeer hulpvaardig en tonen heel vlug begrip.

Lees hier nog meer praktische info en weetjes over New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen