menu

Treinen New York

In hartje Manhattan heb je het Grand Central station waar tal van treinen de dag door vertrekken en aankomen. Zowel de metro als de trein zullen tijdens je vakantie in New York een groot deel van de vakantie uitmaken. Doch wees gerust, de trein nemen is altijd een beetje reizen, ook in New York.

Grand Central Terminal Detail

De treinen in New York, en het geheel van transportmogelijkheden in New York, zijn een voorbeeld voor de gehele wereld. Maar op weinig andere plaatsen in de wereld kun je zo snel en gemakkelijk door de stad reizen.

Reizen met de trein, of het nu New York City is of de regio’s die aan de stad grenzen, het is een aangename manier om de vele bezienswaardigheden en attracties die de staat telt te zien. Zo kun je relatief goedkoop met Amtrak naar Boston en Washington DC reizen. Uiteraard stopt de trein ook in tal van kleinere steden op zijn weg.

Met de trein reizen is tevens heel ontspannend en mooi. Zo heb je in Amerika panoramatreinen waar een aantal wagons bijna geheel in glas zijn om je zo een optimaal zicht te geven van de omgeving. Daarnaast is de service heel goed en wordt reizen met de trein in Amerika als heel veilig ervaren.

Lees hier nog meer praktische info en weetjes over New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen