menu

Stedelijke toeristische dienst Brussel: Brussel Internationaal – Brussel Info Place (BIP)

Onze hoofdstad Brussel heeft enorm veel te bieden. Er zijn tal van interessante en leuke dingen te beleven. Maar je moet de stad wel al een beetje kennen om er te volle van te kunnen genieten. En daar kan de toeristische dienst je bij helpen.

Bij BIP kan je terecht voor allerlei inlichtingen. Je krijgt er een stratenplan van de stad, maar daar blijft het niet bij. Je vindt er een ruim aanbod aan folders over alle tentoonstellingen, evenementen, concerten er in Brussel aan de gang zijn, enzovoort. Wil je Brussel verkennen, dan start je je uitstap best hier!

Je wordt er verder geholpen bij je zoektocht naar een leuk hotel, je kan er terecht wanneer je een fiets wil huren,… Nog een pluspunt is het feit dat er mensen werken die verschillende talen beheersen. Zo kan je altijd optimaal verder geholpen worden, zonder taalproblemen en mogelijke misverstanden. Stap er gerust eens binnen!

brussel

Contactgegevens

  • Adres: Koningsstraat 2-4, 1000 Brussel
  • Telefoon:+32 2 549 50 90
  • E-mail: tourism@visitbrussels.be
  • Website: www.visitbrussels.be

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen