menu

Sea Life Center Blankenberge

In Blankenberge kan je niet alleen genieten van de zee. Je kan er ook kennis maken met wat er in de onderwaterwereld allemaal zoal leeft. Daarvoor moet je naar het Sea Life Center. Maak een wandeling langs meer dan vijftig aquaria. Vooral de spectaculaire haaientunnel waarbij je vlak onder de haaien loopt, is indrukwekkend. Verder maak je ook kennis met de piranha’s, de wondermooie zeepaardjes, de oude zeeschildpadden, gigantische spinkrabben, kleine garnaaltjes, roggen en tal van andere sierlijke en kleurrijke vissen.

Natuurlijk mogen in het Sea Life Center ook de otters, zeeleeuwen en zeehonden niet ontbreken. Zelfs pinguïns zijn hier te bewonderen. Naast het bewonderen van al deze prachtige waterschepsels, kom je ook meer te weten over hun voeding en verzorging. Eindig je dag met een partijtje minigolf of nuttig een drankje terwijl je wat bijbabbelt. Een echte aanrader!

Contactgegevens:
Koning Albert I- Laan 116
8370 Blankenberge
050 42 43 00
www.sealife.be 

Openingsuren:
– elke dag open vanaf 10u
– gesloten op kerstmis en met nieuwjaar

Tarieven:
– volwassenen: 17€
– kinderen van 3 tot 11 jaar: 13,50€
– studenten en gehandicapten: 16€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen