menu

Mountainbike in Astene – VTT Walter Godefroot

Ervaringen met de rit
Al op voorhand had ik gelezen dat de rit biljart vlak was en zowel bij goed als slecht weer prima ging bereidbaar zijn. Nu, ik zocht dit ook wel een beetje omdat ik morgen ook ga rijden en aldus niet alle peilen al wil verschieten dit weekend. Maar het was een beetje teveel van het goede. Het was heel veel op openbare wegen te doen, slechts sporadisch een veldwegje in, en dat in een streek die zoveel moois te bieden.Tevens was de bewegwijzering met momenten heel moeilijk te zien. De organisatie van zo’n ritten ligt vaak bij vrijwilligers en het zou dan ook niet fair zijn deze mensen af te breken maar het mocht toch wel een tikkeltje meer zijn allemaal …

Parkoers
De rit was op een stukje van Gavereberg na, zo goed als vlak. De tocht deed dorpjes als Nazareth, De Pinte, Dikkelvenne, Semmerzake en Gavere aan. Je zit hier midden in de Leiestreek en dus heel veel moois op gebied van natuur die de revue passeert.

Het weer
Ja, het lijkt een constante te worden maar op donderdag en vrijdag regen, wil zeggen dat het op zaterdag ideaal weer is om aan VTT te doen.

Informatie
Organisatie: WTC Walter Godefroot
Startplaats: Vakantiecentrum De Ceder, Parijsestraat 34, Astene
Bevoorrading: Klassiek, cola, water, fruit en koekjes.
Parkoers: vlak, weinig variatie en slecht gepeild. Een paar keer te ver gereden en ik was niet alleen!
Afstanden: 30 of 50 km

Eén reactie op “Mountainbike in Astene – VTT Walter Godefroot”

  1. Bart schreef:


    De gehele rit in de regen gezeten in 2009. De bewegwijzering was alvast prima, geen enkele keer verkeerd gereden. Verder goede rit gereden.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen