menu

Metro New York

Met de metro kun je werkelijk naar alle hoeken van New York geraken. Het is echt gemakkelijk, niet duur en de vele straatanimatoren zorgen voor een muziekje of kleurrijke act tijdens het wachten.

Metro Gevel

De metro bevindt zich grotendeels onder de grond in New York en zit heel logisch in elkaar. Hij navigeert voor een groot stuk zoals een schaakspel en rijdt onder straten als 4th, 5th of 6th Avenue. Tevens is het goedkoper dan steeds een taxi te nemen.

De metro in New York mag je als heel veilig beschouwen, is heel gebruiksvriendelijk en handig om de vele bezienswaardigheden te bezoeken die er zijn. Iedere halte heeft zijn eigen naam en nummer. Stap je ergens uit, kijk dan goed waar je gestopt bent.

Metro Binnen

Je kunt overal gratis metrokaarten krijgen en reis je heel veel met de metro dan zou je kunnen opteren voor een Metro Card, waar je zelf een bedrag op kan storten en iedere keer je de metro neemt, enkel je kaart hoeft te labelen. Is je bedrag op dan kun je gemakkelijk terug opladen.

De metro in New York is altijd een beetje reizen …

Lees hier nog meer praktische info en weetjes over New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen