menu

I ride Orlando

Je betaalt bij het opstappen het exacte bedrag aan de chauffeur en je kan dan uitstappen waar je wil. Gezien de bus tientallen stopplaatsen aandoet geven we een klein overzichtje van de belangrijkste.

Er zijn 2 lijnen, een main line en een green line. Kijk goed of je in Zuidelijke of in Noordelijke richting moet en afhankelijk daarvan kan je een stop voorzien.

9. Wet ’n Wild
13. Terror in Orlando
17. Ripley’s Believe it or not
20 Official Visitor’s Center
29. O’Rena Sports
33. SeaWorld Adventure Park Orlando
34. Aquatica, SeaWorld’s Water Park

De bus zorgt tevens voor de verbinding van tientallen hotels en honderden winkels en eetgelegenheden. Ongeveer iedere 20 minuten is er een bus en rijdt van ’s morgens 8 uur tot ’s avonds 10u30.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op de website van

,Als je op of in de buurt van International Drive verblijft dan is de I-ride het ideale vervoersmiddel om je naar alle attracties in de buurt te brengen. De I-ride is een bus met een vleugje charme en een inrichting die doet denken aan lang vervlogen tijden. Het kan je naar honderden bestemmingen brengen en doet je zo tevens dure parkeerplaatsen vermijden, want bij alle pretparken dien je een forse prijs te betalen om je wagen er achter te laten.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen