menu

GPS Amerika

Net zoals bij ons kun je bij het huren van een wagen in Florida ook een GPS of navigatietoestel huren. Bij sommige verhuurmaatschappijen krijg je het zelfs gratis bij je gehuurde wagen. Heb je een eigen GPS toestel in België of Nederland, dan kun je die gerust meenemen in je reiskoffer of rugzakje zonder te moeten vrezen bij de controles op de luchthaven.,

Extra vakantiegevoel
Een GPS in Florida, Amerika is een zeer leuke gadget, vooral omdat het jouw vakantiegevoel nog versterkt. Je zet de juiste bestemming in en hoeft je verder nergens zorgen meer om te maken. Zeker in drukke steden als Miami of Orlando is een navigatietoestel zeer handig, als is het maar om het juiste geboekte hotel te vinden of gewoon probleemloos de stad in of uit geraken. Anderzijds heeft je ook een indicatie hoeveel tijd het je kost tot je volgende stop en kun je naargelang je planning nog eventueel een aantal extra bezienswaardigheden inplannen.

Gebruik van je GPS in Amerika
Zelf hebben we een TomTom Go 910 en deze werkt prima in Amerika. In drukke straten als Miami of Orlando gaf hij geen problemen om ons naar onze bestemming te brengen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er een kaart van Amerika geïnstalleerd is. Heb je enkel een kaart voor de Benelux geïnstalleerd staan, dan kun je hiervoor tegen betaling extra software downloaden op de website van TomTom.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen