menu

Four Seasons Hotel Firenze

Toen we een vakantie naar Firenze in Toscane gedaan hebben sliepen we in het Una Hotel Vittoria, een designhotel van de Una Hotel keten. Een prima hotel dat een uitstekende keuze is, als u op zoek bent naar een hotel in het levendige en historische Firenze.

Sinds kort heeft Firenze er echter een attractie bij, het Four Seasons Hotel Firenze, dat gelegen is in een palazzo. In hartje Firenze kunt u er niet alleen genieten van 117 verbluffende kamers met een sublieme service, maar ook de tuinen en het gebouw alleen al zijn de moeite waard om eens langs te gaan. Tevens is het restaurant en de bar ook toegankelijk voor niet gasten zodat u hier, tegen een weliswaar stevig prijskaartje, eens kunt laten gaan bij een Italiaanse espresso of Toscaans gerechtje.

Firenze is wereldberoemd voor zijn Palazzo Vecchio, de San Lorenzokerk en het Ponte Vecchio. Ontdek alvast ons verhaal achter deze city trip, de vele bezienswaardigheden en ons hotel in Firenze.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Toscane? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen