menu

Discovery Cove Orlando – Florida

Discovery Cove wordt uitgebaad door Sea World en is werkelijk een unieke ervaring dat je de mogelijkheid geeft te zwemmen tussen dolfijnen en andere wonderen van de zee. Op voorhand boeken is de boodschap want per dag mogen er maar 1000 mensen binnen in dit waterpark.,

Naast de mogelijkheid te zwemmen tussen dolfijnen is er ook het waterpark.. Als je kiest om niet te zwemmen met dolfijnen kun je verder gebruik maken van de tropische zwembaden en glijbanen binnen het park. Goed om weten is dat er wel steeds minstens één iemand is die de optie met dolfijnen zwemmen moet boeken om een bezoek aan dit waterparkpark te kunnen doen.

Met dolfijnen zwemmen
Voor velen is dit een droom die waarheid wordt en misschien moet je bij zo’n bezoek ook niet zo’n hoge verwachtingen creeëren voor jezelf. Als je het (dure) pakket neemt ga je met ongeveer 7 anderen het water in en krijg je uitleg over de dolfijnen, hun leefwereld, hoe je er mee kan communiceren en in welke mate je ze mag knuffelen en strelen. Na deze introductie krijg je even de tijd om effectief samen met de dieren te zwemmen.

Andere mogelijkheden in het park
Discovery Cove is een waar pretpark met zandstranden, watervallen, rotspartijen, snorkelmogelijkheden naar gezonken schepen of oog in oog staan met haaien en barracuda’s. Naast al de watermogelijkheden kun je ook tropische vogels leren kennen en hen voederen.

Uniek waterpretpark
Zoals we al aangaven is Discovery Cove voorbehouden aan 1000 personen per dag. Wachtrijen zijn dan ook zeer klein en reserveren is een must wil je zeker zijn van een plaatsje. Het ticket is heel prijzig maar daarvoor krijg je wel een lunch en eveneens toegang tot Sea World of Busch Gardens in Tampa.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen