menu

Boeing 787 Dreamliner

Tijdens onze rondreis door Noord Amerika met start in Seattle, was een van de eerste dingen die we bezocht hebben, de fabriek van Boeing. We hebben er met eigen ogen kunnen aanschouwen hoe de vliegtuigen gemaakt worden en zagen er op enkele tientallen meters een Dreamlifter opstijgen, een van de grootste vliegtuigen ter wereld.

Boeing is al lang bezig met het maken van een nieuw vliegtuig, de Dreamliner 787, die veel zuiniger moet vliegen maar vooral veel langere afstanden moet aankunnen. Met het bericht dat de eerste testvluchten succesvol zijn, was het even terugdromen naar onze rondreis. Op diezelfde plaats immers stonden we een paar jaar eerder ook te kijken hoe testvluchten gebeurden vanaf hun vliegveld. Een ongelooflijke ervaring!

Tijdens onze rondreis, van Seattle tot Las Vegas, bezochten we niet alleen de fabriek van Boeing, maar ook hoogtepunten als Yellowstone, Olympic National Park en Antelope Canyon. Lees alvast ons verhaal …

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen