menu

Attractiepark Reine Fabiola

In Namen vind je het ideale amusementspark voor kinderen, genaamd Reine Fabiola (Koningin Fabiola). Het park is gelegen te midden van de rustgevende natuur. Kinderen kunnen hier dus urenlang naar hartenlust ravotten. Er is een enorme speeltuin met schommels, bruggen, glijbanen, springkastelen, trampolines,… Maar je kan er nog meer dan dat.

Wat dacht je van een partijtje schaken op een bord met levensgrote pionnen? Of wil je je tafeltennis-kunstjes nog eens uit de kast halen? Ook dat kan allemaal in het attractiepark Reine Fabiola. Minigolfen, go-karten en muurklimmen is eveneens mogelijk! Je merkt het, de dag zal uren te kort hebben!

Op een mooie zomerdag mag je barbecueën op de daarvoor voorziene ruimte en ook picknicken is overal in het park toegestaan. Heb je toch eerder zin op een geserveerde maaltijd, dan kan je terecht in de gezellige cafetaria.

Contactgegevens:
Rond-point Michel Thonar 1
5000 Namur – Citadelle
081/73.84.13
www.parf.be 

Openingsuren:
In de paasvakantie: van 11u tot 18u
Juli en  augustus: elke dag open van 11u tot 18u
Van 1/9 tot 14/10: elke woensdag open van 13u tot 18u

Tarieven:
Volwassenen: 3€
Kroostrijke gezinnen en 60+: 2
Kinderen kleiner dan 1m: gratis

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen